Soti ir gardi vakarienė su kolegomis ir draugais

Soti ir gardi vakarienė su kolegomis ir draugais

Artėja šventinis metas, todėl paruošėme Jums gardžius ir draugiškus pasiūlymus grupėms nuo 8 asmenų.

„Mama grill“ jaukioje ir demokratiškoje aplinkoje, ant Raudonojo dvaro ežero kranto,  kartu prie gardaus šventinio stalo pakvieskime partnerius ir kolegas. Sotus ir skanus vakarėlis garantuotas. Visi kepsniai ruošiame „Josper“ grilyje ant tikrų žarijų. Taip pat ruošiame ir individualius pasiūlymus pagal Jūsų planuojamą biudžetą – skambinkite +370 67381886 arba rašykite sandra@mamagrill.lt.

 Parkavimo aikštelė didelė ir NEMOKAMA. Grupėms nuo 10 asmenų taikomas 10 proc. aptarnavimo mokestis.

Daugiau informacijos apie mus didžiausioje vestuvių ir kitų renginių platformoje www.breezit.lt. Paklausimą galite pildyti https://breezit.lt/mama-grill/booking.

1 MENIU – 35 Eur/asm.

Užkandžiai:

  • Gruzdintos krevetės su pikantišku majo,
  • Bulvių spurgytės su sūriu ir šonine,
  • Brusketos su BBQ kiauliena, svogūnų džemu, marinuotu agurkėliu, „Coleslaw“,
  • „Buffalo“ vištienos sparneliai su teriyaki glazūra ir sūriu.

Karštas patiekalas:

  • BBQ šonkauliukai, „Coleslaw“, belgiškos bulvytės su sūrio padažu ARBA,
  • Brandintos jautienos mėsainis su BBQ padažu, belgiškos bulvytės su sūrio padažu.

Desertas:

  • Belgiški vafliai su šokoladu, karamele, plakta grietinėle ir uogomis.
  • Kava, arbata, Coca-Cola, stalo vanduo.

2 MENIU – 39 Eur/asm.

Užkandžiai:

  • Gruzdintos krevetės su pikantišku majo,
  • Sūrio spurgytės su karamelizuotų svogūnų džemu ir spanguolių pagardu,
  • Brusketos pasirinktinai:  su „burrata“ sūriu, keptomis paprikomis, džiovintais pomidorais, mini paprikėlėmis ARBA su ožkos sūriu, figų džemu, medumi ir graikiniais riešutais.
  • Brandintos jautienos tartaro užkandis.

Karštas patiekalas:

  • Kiaulienos sprandinės kepsnys, mini bulvytės su žolelėmis, šparaginių pupelių ir šoninės salotos, spanguolių pagardas ARBA,
  • Kalakutienos krūtinėlės kepsnys, karamelizuotos mini morkytės, gelteklė, mini bulvytės su žolelėmis, obuolinis pagardas ARBA,
  • Lašiša, edamame pupelių ir daržovių salotos, mini bulvytės su žolelėmis.

Desertas:

  • Belgiško šokolado pyragėlis „Lava cake“ arba „Morkų tortas“ su pasiflorų pagardu.
  • Kava, arbata, stalo vanduo.

3 MENIU – 49 Eur/asm.

Užkandžiai:

  • Gruzdintos krevetės su pikantišku majo,
  • Bulvių spurgytės su sūriu ir šonine,
  • Brusketos su sūdyta/rūkyta lašiša, marinuotais traškiais burokėliais, svogūnų džemu, žolelių sviestu, marinuotais agurkėliais ir kapariais.
  • Brandintos jautienos tartaro užkandis.

Karštas patiekalas:

  • Antienos krūtinėlės kepsnys, šakniavaisių piure arba mini bulvytės su žolelėmis, karamelizuotos mini morkytės ir gelteklės, spanguolių pagardas,
  • Brandintos jautienos išpjovos steikas, mini bulvytės su žolelėmis, žaliosios šparagės pupelės ir vyšninai pomidorai, chimichurri padažas.

Desertas:

  • Belgiško šokolado pyragėlis „Lava cake“ arba „Morkų tortas“ su pasiflorų pagardu.
  • Kava, arbata, stalo vanduo.

RINKINYS DALINTIS NUO 10 ASMENŲ – 55 Eur/asm.

Užkandžiai:

  • Bulvių spurgytės su sūriu ir šonine,
  • Brusketos su sūdyta/rūkyta lašiša, marinuotais traškiais burokėliais, svogūnų džemu, žolelių sviestu, marinuotais agurkėliais ir kapariais.
  • Avokado humusas su grill „Bocatta“.

Karšti patiekalai ir garnyrai:

  • Jautienos antrekotas „Tomahawk“ 700 g -1,2 kg su „chimichurri“ padažu,
  • Ant tikrų žarijų kepta karpio file su spanguolių pagardu,
  • BBQ šonkauliukai su BBQ padažu,
  • Mini bulvytės su žolelėmis,
  • Kepti citrusiniai burokėliai,
  • „Coleslaw“ salotos,
  • Šparaginės pupelės, vyšniniai pomidorai, šoninė.

Desertas:

  • Juodieji kokosiniai arba klevų sirupo su graikiniais riešutais ledai.
  • Kava, arbata, stalo vanduo.

Parašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *